Linnanmäen Valokarnevaali

 

lintsi6Kävimme Linnanmäen Valokarnevaaleilla pari päivää sitten. Olimme sopineet huvipuistopäivästä jo viikkoa aikaisemmin ystäväperheen kanssa, ja niinhän siinä sitten kävi, että meille sattui todella sateinen retkipäivä. Lyylillä oli päällä kurahaalari ja kumisaappaat. Minä luotin pukeutumisessa gore-texiin.

lintsi4

Aloitimme kierroksen Minikarusellista, joka on ollut Lyylin suosikki Lintsin laitteista Muksupuksujunan lisäksi. Kolmen Minikarusellikierroksen jälkeen pääsimme kokeilemaan Vankkuripyörää ja Kotkot-junaa. Nämä olivat tällä kertaa ainoat laitteet, joita itse kokeilin. Lyyliä vähän jännitti iltahämärässä Kotkot-juna, vaikka olemme käyneet laitteessa useamman kerran.

lintsi3

Kotkot-junan portilla huomasimme, että Lyyli olikin kasvanut kesästä pari senttiä ja ylitti 100 cm rajan. Siitä riemastuneena ryntäsimme Miniautoihin, joihin Lyyli olisi elokussa kovasti halunnut mennä, mutta ei vielä silloin päässyt. Sitten siirryimme esiintymislavan taakse, jossa sijaitsee muutama yli 100 cm laite. Kaikki uudet laitteet olivat Lyylille mieluisia ja niitä käytiin useamman kerran kokeilemassa.

lintsi2

Sateisena tiistai-iltana Linnanmäellä oli yllättävän paljon ihmisiä, mutta lasten ei tarvinnut jonottaa laitteisiin. Lopuksi kävimme vielä kioskilla syömässä vohvelit ja juomassa kaakaot. Ennen kotiinlähtöä Lyyli kävi vielä juoksemassa Vesilabyrintissä. Nyt ei haitannut kastuminen, koska päällä oli sadevaatteet.

Linnanmäen Valokarnevaali 12.-22.10.2017

lintsi

2 thoughts on “Linnanmäen Valokarnevaali”

 1. Meillä myös Muksupuksu on ollut suosikki! Jotenkin aina niin liikuttava katsoa niitä ipanoita, kun istuvat käsi kädessä ja heilahtavat junan nytkähtäessä liikkeelle.

  Siellä esiintymislavan takana olevissa 100cm laitteissa on harvoin pitkiä jonoja! Varsinkin merirosvolaivaan pääsee yleensä ihan heittämällä. Pilottiin taitaakin olla enemmän jonotettavaa. Mä muistan kans, kun maaginen 100cm raja rikkoutui – voi sitä onnen päivää!

  Me muuten käytiin Valokarnevaalin viimeisenä päivänä. Mentiin jo ennen pimeää, että ehdittäisiin käymään Vekkulassa (Tyttären eka ja vika kerta) ennen pahimpia jonoja. Jonot oli silti aika hurjat, mutta meni onneksi nopeasti. Oli muuten paljon pelottavampi paikka, kun muistin… Vaikka Tytär aika reipas onkin, niin tuli muutama aika paha kohta eteen ja sylissä jatkoi matkaa! Mutta kiva kokemus se oli, meille molemmille.

  Like

  1. Mä kävin Vekkulassa kesällä ensimmäistä kertaa noin 15 vuoteen ja olin yllättynyt, että se oli niin pimeä. Olin muistanut sen värikkäänä ja vähän valoisampana. Siellä oli myös aika paljon jonoja kesällä niin, että jäätiin muutamiin paikkoihin jumiin Vekkulan sisällä.

   Me oltiin myös sunnuntaina Lintsillä. Eikä nähty siellä! Kävimme aika lyhyesti parissa laitteessa. Matka Lintsille alkoi jo vähän huonosti kun Lyyli nukahti ratikkaan, joten ei menty suorinta reittiä huvipuistoon.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s